Pojdi na glavno vsebino

Najnovejše zgodbe

Klemenov prvi H&F tandem

Klemenov prvi H&F tandem

število komentarjev 0

Najlepša hvala Klemenu za čudovit H&F tandemski polet.

Pa ne z menoj, pač pa z mojim nečakom Aljažem, ki sem mu ga dolgoval še za njegov osemnajsti rojstni dan. Zakaj ravno s Klemenom? Čisto po naključju. Bil je shranjen v nedavnih stikih, ker sem nabavljal sedež Advance Lightness-3 po priporočilu mojega H&F kolega Dušana-Ruševca. Kar se sedeža tiče je bil nakup zadetek v polno, izbira tandem pilota pa za Aljaža nepozabno doživetje. Kot vedno je bil na H&F pohodu prisoten Dušan, ki je dogodek skrbno beležil na kamero. Zbor je bil dogovorjen za...

Preberi celo zgodbo »

En krog po hribih z ADVANCE OMEGA XALPS 2

En krog po hribih z ADVANCE OMEGA XALPS 2

število komentarjev 0

Padalo je lahko kot perje, leti pa kot Orel. Vrhunski izdelek, podjetja ADVANCE. Omega XAlps 2 je v vseh pogledih vrhunsko padalo. Lahko, zmogljivo, okretno in hitro.

Pridem zvečer, domov in še malo na pobrskam po fb, da pogledam kaj dogaja. Vidim objavo Klemna Sovana, kako je letel novo Omego in, da je nadvse navdušen. Sam že kar nekaj časa razmišljam o tem padalu zato mu takoj napišem, kakšen je ˝feeling˝ in, če obstaja kakšna možnost za testni let. Po treh minutah pogovora mi je jasno, da bom tudi jaz letel Omego Xalps. Dopoldne se odpravim v Šenčur, kjer dvignem raketo, potem pa na najbližnji štart Ambrož, da sem v zraku kar se da hitro. Tudi na...

Preberi celo zgodbo »

Impresivni Progress

Impresivni Progress

število komentarjev 0

Progress 3, ki je hkrati tudi nahrbtnik je TOP. Zdaj ga imam dva meseca, 30 letov sva nabrala in vsakič znova sem navdušen, ko ga nesem ven, pa tudi ko on pelje mene.

"Waaaaaaw" so vzklikali v en glas klubski kolegi - tudi najbolj izkušeni padalski mački - ko sem na občnem zboru pokazal svoje novoletno darilo. Počutil sem se kot otrok, ki pride z najbolj kul igračo v vrtec. "A mi ga lahko posoooodiš?" je bilo najpogostejše vprašanje. "Seveda" sem odgovarjal, zdaj pa me skrbi kdaj bom jaz letel, ker se seznam za testiranje alarmantno daljša.

Upravičeno. Progress 3, ki je hkrati tudi nahrbtnik je TOP. Zdaj ga imam dva meseca, okoli 30 letov sva nabrala in...

Preberi celo zgodbo »

Arhiv vseh objav
Share

Zadnji komentarji

Prijava na e-novice

Vpiši svoj email in se prijavi na obveščanje o tečajih, izletih ...

PRIJAVA

Si pozabil geslo?

nov uporabnik

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se