Pojdi na glavno vsebino

Potniški sedež Advance Bipax

21. 7. 2020

Marsikdo je v bogati ponudbi vrhunskih sedežev Advance pogrešal ravno Bipax - potniški sedež za tandemske polete. Z zgolj 1,8kg sodi med najlažje tovrstne sedeže, kljub nizki teži pa je izdelan iz robustnih in trpežnih materialovZdružljiv je z vsemi pilotskimi sedeži, najbolje pa se poda z Advance Bipro 3. Ponaša se z zračno penastim hibridnim protektorjemdirektnim dvotočkovnim sistemom pripenjanja na Foras karabine in preprosto nastavljivostjo. Dobavljiv je v eni velikosti, ki ustreza potnikom visokim med 155cm in 202cm. Kot zagotavljajo na Advance-u je Bipax zelo udoben, omogoča hitro usedanje in vstajanje.

Še ena dodatna vrednost, ki jo pri njem ne smemo spregledati, in sicer: protektor kot tudi posebni zaščitni kalup sedeža sta namreč snemljiva in tako v primeru poškodb zamenljiva z novima. To sedežu podaljša življenjsko dobo in poskrbi za njegovo brezhibnost.

Advance njegove prve dostave načrtuje v drugi polovici avgusta, ko bo v enaki barvni kombinaciji na voljo tudi Bipro 3. 

Podrobnosti o sedežu najdete na tej povezavi, kjer ga lahko tudi naročite. Za dodatne informacije nam pišite, še preprosteje pa bo če nas pokličete.  

Share
Arhiv novic
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se