Pojdi na glavno vsebino

Novosti Advance

1. 11. 2020

ALPHA 7
Raztegni svoje krilo, lahkotno poleti in preprosto odleti. Alpha 7 naj bi bila po besedah Advance-a popoln partner za udejanjanje prej napisanega. Najnovejše tehnologije v kombinaciji z najboljšimi materiali zagotavljajo največjo možno zabavo v zraku. Naj vas še preprostejša, bolj stabilna, prodornejša in zmogljivejša Alpha 7 zapelje do uresničitve sanj po letenju. Prve dobave načrtujejo za november 2020.

HYBRID INSULATED JACKET
Za hladne zimske dni vam je v omejenih količinah na voljo nova jakna, ki je izolativna, zračno nepropustna in izredno lahka. Dobavljiva je v petih velikostih.

HOODIE
Pulover zagotavlja mehkobo in udobje ob nošnji. Lahko ga nosimo samostojno ali  kot drugi sloj oblačila saj se lepo ujame z vsemi barvnimi kombinacijami vrhnjega oblačila. Je atraktino grafično dizajniran z dvema žepoma in kapuco. Dobavljiv v dveh barvah in šestih velikostih.

HOOK KNIFE
Novi letalni sedež Impress 4 se med drugim ponaša tudi s posebnim nožem, ki je namenjen rezanju vrvic, nosilnih trakov,… Dobavljiv je tudi posebej skupaj s priročno torbico, ki jo je mogoče pritrditi na praktično vsak sedež. Hook Knife je nepogrešljiv del opreme akrobatskih pilotov, priporočljiv pa tudi za vse ostale letalce, še posebej preletaše, ki letijo padala višjih varnostnih razredov.

Podrobnosti o vseh zgoraj navedenih proizvodih so vam na voljo na naši spletni strani!

Share
Arhiv novic
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se