Pojdi na glavno vsebino

Alpha 6 posebna ponudba

22. 1. 2020

Z Advance-a sporočajo, da je napovedan prihod nove Alphe 7 za to pomlad prestavljen na jesen.

Zakaj? Po 24-tih mesecih analiziranja trga, obsežnih testiranj številnih padal njihovih konkurentov, pridobivanju mnenj s strani JP šol in informacijah o razvoju Alphe 7 so prišli do zaključka, da za enkrat še ostanejo na Alphi 6.

Dejstvo, da je odličnega predhodnika težko izboljšati, Advance-ova zahteva, da mora biti novi proizvod v vseh pogledih boljši od njegovega predhodnika in zaključek, da jim do tega trenutka z novo Alpho 7 to še ni uspelo, so razlogi za njihovo odločitev več kot tehtni.

Torej Alpha 6 za enkrat še ostaja in sicer od jeseni 2019 v novih barvnih kombinacijah. V posebni ponudbi, ki velja do 4.2.2020 pa jo dobite kar 13% ceneje, to pomeni prihranek dobrih 250€. Ne pozabimo, da vsak kupec poleg Alphe 6 s pripadajočim nahrbtnikom prejme še njihov speedarms.

Vsi zainteresirani nas kontaktirajtena naši spletni strani pa si poglejte o kakšnem šolskem padalu, ki bo nedvomno navdušil tudi občasne pilote, je govora.


Ne zamudite priložnosti in si zagotovite brezskrbno letenje ter hitro učenje z vrhunsko a cenovno ugodno Advance Alpho 6      

Share
Arhiv novic
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se