Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Advance Sigma 11

9. 2. 2021

Advance že več kot 30 let slovi po dovršenosti svojih proizvodov, po naprednih, smiselno zasnovanih in inovativnih rešitvah, najboljših materialih, perfekciji izdelave,… Tudi Sigma 11 ni izjema. Za njeno snovanje so potrebovali izredno veliko časa, a se je obrestovalo.

Značilnosti Sigme 11:

Da povzamemo, Sigma 11 je jadralno padalo, ki sodi v sredino EN C varnostnega razreda. Je izredno zmogljivo, stabilno, zelo lahko in kar je najpomembnejše ne stresno in ne utrujajoče za pilota.

Naročila zanjo že sprejemamo, njeno podrobnejšo predstavitev si oglejte na naši spletni strani.

 

Promocijska akcija tandemske opreme

31. 1. 2021

Ker vam želimo varno, preprosto in čim manj stresno izvajanje tandemskih poletov, vam v tokratni akciji ponujamo možnost nakupa kompleta spodaj navedenih proizvodov Advance po 10% znižani ceni.

Proizvodi:

- Bipro 3, ki je smiselno zasnovan in dovršen pilotski sedež. Je izredno preprost za uporabo, zelo udoben, lahek, varen in majhnega volumna pakiranja.

- Bipax, ki je namenjen potniku. Je zelo lahek, preprost za hojo, vzletanje in usedanje, udoben, povsem nemoteč za pilota (v kombinaciji z Bipro 3 sedežem), prilagodljiv in zelo varen. Omogoča preprosto menjavo zaščitnega sloja in protektorja, kar pomeni uporabo na mnoga leta.

- Tandemski distančniki Advance, ki se delijo na Hard Hybrid (trde), soft (mehke) in soft trim (mehke s trim sistemom). Torej ponujena vam je možnost izbire in prilagoditve željam in namenu uporabe.

Promocijska akcija velja do konca februarja 2021 le ob nakup kompleta (Bipro 3, Bipax, set distančnikov Advance).

Vsi zgoraj našteti proizvodi so predstavljeni na huuhuu.si, kjer najdete tudi naše kontaktne povezave za podrobnejše informacije in naročanje.

 

Novi letalni sedež Advance Success 5

15. 1. 2021

Z novim letalnim sedežem Success 5 postavlja Advance nove standarde v smislu varnosti in udobja pri letenju.

Peta različica Success-a se od njegovega predhodnika razlikuje po novem glavnem protektorju, ki je večprekatni penasti. Ta se ponaša s 25% boljšo absorbcijo energije ob trkih (31 G) in 20% manjšim volumnom pakiranja. Tu so še SAT-TEC hrbtni in bočni protektorji, ki skupaj z glavnim poskrbijo za popolno in kvalitetno zaščito vašega telesa. Je na novo dizajniran, optimalno aerodinamičen, preprost in udoben. S svojim posebnim sistemom drsnih trakov omogoča preprosto usedanje in vstajanje, tri točkovni sistem zapenjanja pomeni enostavno, pregledno in varno uporabo, ergonomično zasnovana oblika hrbtišča in sedalnega dela pa maksimalno udobje.

Success 5 je dobavljiv v treh velikostih in dveh barvah skupaj s pospeševalnikom, karabini (Edelrid Alias Alu) in hook knife nožem za rezanje nosilnih trakov in vrvic. Omogoča pritrditev počivala za noge, žepka za radijsko postajo in torbice za inštrumente (opcijsko).

Podrobnejši opis Success-a 5 najdete na naši spletni straninaročila že sprejemamo.

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se