Pojdi na glavno vsebino

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Zakaj je zahtevana uporaba radijske postaje in GPS navigacijske naprave?
V primeru pobiranja je komunikacija tako najlažja, saj nam v tem primeru lahko posredujete točne informacije o vaši lokaciji kar pa velja tudi v primeru neljubih dogodkov. Ker gre za letenje na povsem novi destinaciji opis vaše trenutne lokacije zaradi nepoznavanja novega okolja ni mogoč in je tako uporaba GPS navigacijske naprave nujna. Uporaba radijske postaje pa je najpreprostejša in najcenejša oblika komuniciranja.

Kakšne so možnosti za spremembo termina v primeru, da se je vremenska napoved nenadoma močno spremenila in je tako letenje na izbrani destinaciji nemogoče?
Možna je odpoved izleta ali zamenjava destinacije z drugo, ki vam glede na trenutno vreme omogoča boljše letalne pogoje, seveda ob strinjanju vseh prijavljenih na izlet. 

Želimo si na drugo destinacijo ki je ni v vaši ponudbi, ali je to izvedljivo?
Seveda. Omogočamo vam možnost izbire poljubne destinacije. To velja za destinacije v Sloveniji in v tujini.

Zakaj na ravno te destinacije, kakšni so bili kriteriji za njihovo izbiro?
V primeru večdnevnih izletov so destinacije skrbno izbrane z željo zadovoljiti potrebam različnim ciljnim skupin jadralnih padalcev (XC letenje, lokalno jadranje). Pri izbiri smo se osredotočili predvsem na njihovo dostopnost in letalne pogoje, ki vam zagotavljajo varno letenje in možnost XC preletov. Gre za ene od najbolj frekventnih in priljubljenih letalnih destinacij v Alpah. 

Na ponujene destinacije se lahko odpravim tudi sam, zakaj z vami, kakšne so vaše prednosti?
Znižanje stroškov (prevozi,..), druženje, vodenje, majhnost skupin, logistična podpora.

 

Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se