Pojdi na glavno vsebino

Najnovejše zgodbe

En krog po hribih z ADVANCE OMEGA XALPS 2

En krog po hribih z ADVANCE OMEGA XALPS 2

število komentarjev 0

Padalo je lahko kot perje, leti pa kot Orel. Vrhunski izdelek, podjetja ADVANCE. Omega XAlps 2 je v vseh pogledih vrhunsko padalo. Lahko, zmogljivo, okretno in hitro.

Pridem zvečer, domov in še malo na pobrskam po fb, da pogledam kaj dogaja. Vidim objavo Klemna Sovana, kako je letel novo Omego in, da je nadvse navdušen. Sam že kar nekaj časa razmišljam o tem padalu zato mu takoj napišem, kakšen je ˝feeling˝ in, če obstaja kakšna možnost za testni let. Po treh minutah pogovora mi je jasno, da bom tudi jaz letel Omego Xalps. Dopoldne se odpravim v Šenčur, kjer dvignem raketo, potem pa na najbližnji štart Ambrož, da sem v zraku kar se da hitro. Tudi na...

Preberi celo zgodbo »

Impresivni Progress

Impresivni Progress

število komentarjev 0

Progress 3, ki je hkrati tudi nahrbtnik je TOP. Zdaj ga imam dva meseca, 30 letov sva nabrala in vsakič znova sem navdušen, ko ga nesem ven, pa tudi ko on pelje mene.

"Waaaaaaw" so vzklikali v en glas klubski kolegi - tudi najbolj izkušeni padalski mački - ko sem na občnem zboru pokazal svoje novoletno darilo. Počutil sem se kot otrok, ki pride z najbolj kul igračo v vrtec. "A mi ga lahko posoooodiš?" je bilo najpogostejše vprašanje. "Seveda" sem odgovarjal, zdaj pa me skrbi kdaj bom jaz letel, ker se seznam za testiranje alarmantno daljša.

Upravičeno. Progress 3, ki je hkrati tudi nahrbtnik je TOP. Zdaj ga imam dva meseca, okoli 30 letov sva nabrala in...

Preberi celo zgodbo »

Spomladansko seksualno prebujenje

Spomladansko seksualno prebujenje

število komentarjev 0

Malo flirtam in počasi mi misli šibajo leta nazaj, ko sem z bivšo ljubico (beri Sigma 7) izgubil nedolžnost s preletaškim načinom letalnega seksa.

Ekipa HuuHuu paragliding s Klemnom in Advance firmo na čelu zrihtajo testival na Gorenjskem…

Opala, veni, vidi, vici… Na stojnicah že obešene krasne Advancove seksi cote, ki dajo vedeti, da bo dan še zelo zanimiv in orgazmičen. Počutim se kot na sveže zaljubljeni froc, metuljčki kar skačejo po trebuščku. Navalim na prvi zmenek, v oči mi bode lepa dama (Sigma 10)… Malo flirtam in počasi mi misli šibajo leta nazaj, ko sem z bivšo ljubico (beri Sigma 7) izgubil nedolžnost s...

Preberi celo zgodbo »

Arhiv vseh objav
Share

Zadnji komentarji

Prijava na e-novice

Vpiši svoj email in se prijavi na obveščanje o tečajih, izletih ...

PRIJAVA

Si pozabil geslo?

nov uporabnik

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se