Pojdi na glavno vsebino

Najnovejše zgodbe

Impresivni Progress

Impresivni Progress

število komentarjev 0

Progress 3, ki je hkrati tudi nahrbtnik je TOP. Zdaj ga imam dva meseca, 30 letov sva nabrala in vsakič znova sem navdušen, ko ga nesem ven, pa tudi ko on pelje mene.

"Waaaaaaw" so vzklikali v en glas klubski kolegi - tudi najbolj izkušeni padalski mački - ko sem na občnem zboru pokazal svoje novoletno darilo. Počutil sem se kot otrok, ki pride z najbolj kul igračo v vrtec. "A mi ga lahko posoooodiš?" je bilo najpogostejše vprašanje. "Seveda" sem odgovarjal, zdaj pa me skrbi kdaj bom jaz letel, ker se seznam za testiranje alarmantno daljša.

Upravičeno. Progress 3, ki je hkrati tudi nahrbtnik je TOP. Zdaj ga imam dva meseca, okoli 30 letov sva nabrala in...

Preberi celo zgodbo »

Spomladansko seksualno prebujenje

Spomladansko seksualno prebujenje

število komentarjev 0

Malo flirtam in počasi mi misli šibajo leta nazaj, ko sem z bivšo ljubico (beri Sigma 7) izgubil nedolžnost s preletaškim načinom letalnega seksa.

Ekipa HuuHuu paragliding s Klemnom in Advance firmo na čelu zrihtajo testival na Gorenjskem…

Opala, veni, vidi, vici… Na stojnicah že obešene krasne Advancove seksi cote, ki dajo vedeti, da bo dan še zelo zanimiv in orgazmičen. Počutim se kot na sveže zaljubljeni froc, metuljčki kar skačejo po trebuščku. Navalim na prvi zmenek, v oči mi bode lepa dama (Sigma 10)… Malo flirtam in počasi mi misli šibajo leta nazaj, ko sem z bivšo ljubico (beri Sigma 7) izgubil nedolžnost s...

Preberi celo zgodbo »

Od strahu do strasti

Od strahu do strasti

število komentarjev 0

Bil sem daleč od "svoboden" v zraku.

Kot dolgoletni jadrilničar sem se na hitro zaljubil v jadralno padalstvo zaradi svoje enostavnosti, priročnosti in svobode.

Po nekajletnem letenju z jadralnim padalom sem se imel za zelo prestrašenega in paničnega pilota. Nisem zaupal mehkemu koščku platna nad glavo, ki je zamenjal dolga trdna krila mojega jadralnega letala. Vsako šumenje in vihanje padala me je spravljalo ob pamet. Bil sem eden tistih na štartu, katerega so vedno zanimale razmere v zraku, ali je razbito, divje,močno,...

Preberi celo zgodbo »

Arhiv vseh objav
Share

Zadnji komentarji

Prijava na e-novice

Vpiši svoj email in se prijavi na obveščanje o tečajih, izletih ...

PRIJAVA

Si pozabil geslo?

nov uporabnik

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se