Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Ultra lahki sedež Strapless 2

16. 10. 2019

Za vse Hike & Fly navdušence je Advance pripravil nov ultra lahki letalni sedež Strapless 2.

Kljub preprosti zasnovi je za prijetno sedenje poskrbljeno. To omogočajo udobni nožni trakovi in pokončen položaj pilota, ki preprečuje teži nahrbtnika, da bi prišlo do zvračanja pilota. Da je sedež nameščen, kot si želimo že pred letom, poskrbe lahki ramenski trakovi s prsno vezjo.

Strapless 2, ki je certificiran do 110kg in primeren za pilote visoke med 155 in 190cm, je dobavljiv v Spectra / Black barvni kombinaciji. Opcijsko je na voljo s hitro odstranljivim pospeševalnim sistemom in front kontejnerjem ZIP light (velikosti: S, M, L).

Vse podrobnosti najdete na naši spletni strani.

 

 

 

 

Advance Alpha 6 special edition

8. 10. 2019

Ker s proizvodnjo Alphe 6 počasi zaključujejo so se na Advance-u odločili, da jo v tem zadnjem obdobju ponudijo v posebnih, ekskluzivnih in nadvse prepoznavnih barvah (glej sliko).

Alpha 6 je namenjena šolanju, občasnim pilotom in vsem tistim, ki vam je najpomembnejša varnost. Je zelo preprosta za uporabo, stabilna, okretna, lepo se obnese v termiki in močnejših vetrovnih pogojih. V svojem EN A varnostnem razredu sodi med performančno zelo zmogljiva jadralna padala, najbolj pa je pomembno dejstvo, da je pilotu nadvse prijazna.

Tej Advance-ovi posebni ponudbi se pridružuje tudi Huu Huu paragliding. Do konca novembra 2019 velja, da vam ob naročilu Alphe 6 podarimo Advance-ov nahrbtnik Daypack 3.

Vse potrebne informacije o padalu najdete na naši spletni strani, za dodatna vprašanja in naročanje se obrnite na nas.    

Bodite prepoznavni in izberite eno od petih novih barvnih kombinacij jadralnega padala Advance Alpha 6.

 

Jesenski tečaji izrednih postopkov

27. 8. 2019

Sporočamo, da je za drugi jesenski tečaj, ki bo potekal med 11.9. in 15.9.2019, na voljo še par prostih mest.

Vse informacije o naših varnostnih tečajih so vam na voljo na naši spletni strani. Za vse nejasnosti, dodatne informacije in prijave nam pišite, vsekakor pa nas lahko tudi pokličete.

Ker predhodno znanje reševanja neljubih situacij ni potrebno so tovrstni tečaji primerni za prav vse pilote jadralnih padal. Torej vabljeni vsi od začetnikov do izkušenih pilotov, da se nam pridružite pri osvajanju prepotrebnega znanja reševanja kočljivih situacij, ki so ključ do uspešnega in varnega ukvarjanja s tem prečudovitim športom.

  

 

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se