Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Testival Advance

10. 4. 2018

Za konec tega tedna (14. ali 15.4.2018) načrtujemo izvedbo testivala Advance. Za testiranje vam bodo na voljo skoraj vsi njihovi proizvodi:

Jadralna padala:
Alpha 6 / EN A / 24, 26
Epsilon 8 / EN B / 25, 27
Iota 2 / EN B / 23, 25, 27, 29
Sigma 10 / EN C / 21, 23, 25, 27
Omega XAlps / EN D / 23, 24
PI 2 / EN A, B, C/ 19 & 23
PiBi / Light tandem 37
BiBeta 6 / tandem / 41

Letalni sedeži:
Axess 3 Air / sedeč sedež / L
Success 4 / sedeč sedež / S, M, L
Progress 3 / obrnljiv sedež / S, M, L
Easiness 2 / Hike & Fly / M, L
BiPro 3 / tandemski sedež / M 

Za predpripravo si preberite par mnenj uporabnikov proizvodov Advance:
- mnenje Jake Brinovška o sedežu Progress 3
- vtisi Flybubble-a o Ioti 2
- testno poročilo o letenju s Sigmo 10 Davida Southerna

Vse podrobnosti o zgoraj naštetih proizvodih najdete tukaj. O točni lokaciji in dnevu testivala vas bomo predhodno obvestili na EOL-ovi tabli, PG forumu in FB-ju. 

Vabljeni

 

Ultralahki tandemski sedež Advance Strapless Bi

31. 3. 2018

Seriji proizvodov Advance All Mountain namenjenim Hike & Fly letenju se bo v kratkem pridružil najlažji do sedaj izdelan tandemski sedež Strapless Bi. Certificirani sedež, ki tehta zgolj 404g, v kombinaciji z lahkim tandemom PI BI in sedežem za potnika Strapless ter tandemskim reševalnim padalom Companion SQR 220 predstavlja izredno lahko tandemsko opremo (7,8kg).

Vsi zgoraj našteti proizvodi so certificirani, kar pa ne pomeni, da so v tej kombinaciji namenjeni komercialnemu izvajanju tandemskih poletov, saj so sedeži brez ustrezne hrbtne zaščite.

Uradno novico o zgoraj omenjenem sedežu najdete na spletni strani Advance. Naročila že sprejemamo.

 

 

 

 

 

Novosti Advance

30. 11. 2017

Advance Iota 2 katere prvo dostavo načrtujejo v januarju 2018 je bila prvič predstavljena na Coupe Icare. Tu je prvi vtis o novem padalu, ki ga je za Flybubble paragliding strnil Greg Hamerton. Padalo visokega EN B varnostnega razreda je zasnovano na podlagi Omege XAlps 2 in Sigme 10, dobavljivo v petih velikostih in štirih barvnih kombinacijah. Naročila že sprejemamo.

Progress 3. Vsestransko uporaben obrnljiv sedeč letalni sedež s hibridnim zračno penastim protektorjem je že na voljo v treh velikostih. Prvo dostavo slovenskem kupcu pričakujemo ob koncu decembra, za testiranje pa bo v velikosti M na razpolago s koncem januarja 2018. Povezava do podrobnosti o sedežu.

Za vse tandem pilote in Hike & Fly navdušence je tu PIBI light tandem. Lahko tandem jadralno padalo je namenjeno vsem, ki bi radi s svojimi bližnjimi in prijatelji namesto naporne hoje v dolino preprosto poleteli. Njegova majhna teža in volumen, preprostost vzletanja, okretnost in igrivost ter visoka pasivna varnost so atributi, ki vam zagotavljajo veliko užitkov ob njegovi uporabi. O PIBI-ju si preberite tukaj.

Naj za konec omenimo še nominacijo Advance-a in njenega projekta All Mountain za prestižno nagrado German Design Award 2018. Nominacija potrjuje nesporno kvaliteto Advance tudi na področju dizajna. Podrobnosti o nominaciji in intervju z dizajnerji najdete na spletni strani Advance.

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se