Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Advance Alpha 7

29. 11. 2020

Vesela novica za vse učitelje jadralnega padalstva, začetnike in občasne pilote, ki jim je bistvena varnost, preprostost uporabe, neskrbnost in nestresnost pri letenje - tu je dolgo pričakovana Alpha 7.

Izboljšati Alpho 6 je bil za Advance velik izziv in tako so za snovanje nove Alphe 7 potrebovali precej več časa, kot so sprva predvideli. Vsi visoko začrtani standardi so doseženi in tako je tu še stabilnejša, komande so še bolj direktne, je mehkejša kar posledično pomeni več povratnih informacij, bolj odporna na turbulence, povečana je pasivna varnost na račun globine potega komand, je nekoliko zmogljivejša, za pripravo in vzletanje pa je ostala zelo preprosta.

Alpha 7 je jadralno padalo, ki omogoča enostavno uresničitev sanj po letenju, njene uporabnike pa bo zadovoljevala še dolgo po tem. Navdušila bo tudi marsikaterega učitelja jadralnega padalstva, saj bo poskrbela, da bo njihovo delo potekalo manj stresno. Omenimo še povečano vzletno težo, kar pomeni ogromen razpon dovoljene vzletne teže in dvojnost uporabe, saj je Alpha 7 namenjena tudi motornemu letenju.

Vse podatke o Alphi 7, za katero naročila že sprejemamo in je dobavljiva v petih velikostih in prav toliko barvnih kombinacijah, najdete na naši spletni strani.

 

Novosti Advance

1. 11. 2020

ALPHA 7
Raztegni svoje krilo, lahkotno poleti in preprosto odleti. Alpha 7 naj bi bila po besedah Advance-a popoln partner za udejanjanje prej napisanega. Najnovejše tehnologije v kombinaciji z najboljšimi materiali zagotavljajo največjo možno zabavo v zraku. Naj vas še preprostejša, bolj stabilna, prodornejša in zmogljivejša Alpha 7 zapelje do uresničitve sanj po letenju. Prve dobave načrtujejo za november 2020.

HYBRID INSULATED JACKET
Za hladne zimske dni vam je v omejenih količinah na voljo nova jakna, ki je izolativna, zračno nepropustna in izredno lahka. Dobavljiva je v petih velikostih.

HOODIE
Pulover zagotavlja mehkobo in udobje ob nošnji. Lahko ga nosimo samostojno ali  kot drugi sloj oblačila saj se lepo ujame z vsemi barvnimi kombinacijami vrhnjega oblačila. Je atraktino grafično dizajniran z dvema žepoma in kapuco. Dobavljiv v dveh barvah in šestih velikostih.

HOOK KNIFE
Novi letalni sedež Impress 4 se med drugim ponaša tudi s posebnim nožem, ki je namenjen rezanju vrvic, nosilnih trakov,… Dobavljiv je tudi posebej skupaj s priročno torbico, ki jo je mogoče pritrditi na praktično vsak sedež. Hook Knife je nepogrešljiv del opreme akrobatskih pilotov, priporočljiv pa tudi za vse ostale letalce, še posebej preletaše, ki letijo padala višjih varnostnih razredov.

Podrobnosti o vseh zgoraj navedenih proizvodih so vam na voljo na naši spletni strani!

 

Advance Pi 3

8. 9. 2020

Z Advance-a sporočajo, da je tu nova tretja generacija lahkega in vsestransko uporabnega jadralnega padala Pi.

Pi 3 omogoča lažjo izbiro, saj je po novem na voljo v kar šestih velikostih. V vseh je certificiran, v odvisnosti od njegove velikosti in vzletne teže pa se uvršča v EN A, EN B in EN C varnostni razred. Namenjen je prav vsem jadralnim padalcem, od začetnikov do najbolj izkušenih pilotov. Uporaben pa tako za jadranje v termiki, Hike & Fly letenje ali kot mini wing za hitre spuste v dolino.  

Na voljo je le z eno izvedbo nosilnih trakov, ki so izredno lahki in zelo preprosti za uporabo. Nosilne vrvice so Edelride Pro Dry, ki so zelo obstojne, se ne raztezajo, 60% bolj vodoodbojne in obarvane. Pi 3 je lažji, bolj kompakten in zmogljivejši kot njegov predhodnik. Po novem lahko izbirate med dvema barvnima kombinacijama, nov pa je tudi nahrbtnik Lightpack v velikosti 24l in 32l.

Naročila zanj že sprejemamo. Ob padalu poleg nahrbtnika kupec prejme še kompresijsko vrečo za padalo, set za hitra popravila in mini vetrno vrečo.

Pi 3 je združljiv z vsemi vrstami latalnih sedežev, ker pa se najbolje poda s sedeži Advance priporočamo, da si pogledate predvsem Easiness 3, Strapless 2 in Progress 3. Podrobnosti o Pi 3 so vam prav tako na voljo na naši spletni strani.

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se