Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Mnenja o letalnem sedežu Advance Lightness 3

16. 12. 2019

Po enem letu kar je Lightness 3 prišel na tržišče lahko potrdimo, da gre za še enega od vrhunskih sedežev Advance-a. Spet potrditev, da ne samo v primeru jadralnih padal, tudi pri letalnih sedežih Advance sodi med elito proizvajalcev tovrstne letalne opreme.

Poiskali smo mnenja tujih uporabnikov Lightness-a 3, katera lahko najdete na spodnjih povezavah:

Cross Country Magazine

Flybubble

Ziad Bassil

Nancy Elliott

Povprašali smo tudi nekatere slovenske pilote, njihova mnenja so zabeležena tukaj.

Sedeži Advance slovijo po vrhunski izdelavi, kvalitetnih materialih, maksimalnem udobju in unikatnih, inovativnih in namenu uporabe prilagojenih tehničnih rešitvah. Ne samo letenje, navdušuje tudi preprostost priprave, namestitve v sedež, možnost nastavitve med letom, združljivost z nahrbtniki in ostalo letalno opremo, udobje ob nošnji...

Podrobnosti o vseh proizvodih Advance najdete na naši spletni strani, za vse dodatne informacije in naročanje pa se obrnite na nas.

 

Advance BiBeta 6 v novi barvni kombinaciji

7. 11. 2019

Za novo letalno sezono 2020 je Advance pripravil tandem jadralno padalo BiBeta 6 v novi dodatni acid barvni kombinaciji. Tako kot Xi bo tudi BiBeta v acid barvi izstopajoča in lahko prepoznavna, saj gre za živo, obojestransko, že na daleč prepoznavno barvo.

O BiBeti 6 smo že pisali pa vseeno, je tandem jadralno padalo lahke konstrukcije, izjemnih vzletnih lastnosti, izredno odzivno in okretno, komande so lahke, končna hitrost visoka, zmogljivosti pa odlične.

Skupaj s sedežem BiPro 3, lahko rezervo Companion SQR in nahrbtnikom za hitro pakiranje Fastpack Bi tvori BiBeta 6 idealno in smiselno dovršeno kombinacijo lahke letalne opreme, ki bo razveselila in olajšala delo slehernemu tandem pilotu. Omenjena oprema je na voljo za testiranje.

Vse o BiBeti 6 izveste na naši spletni strani, za dodatne informacije se obrnite na nas. 

 

Ultra lahki sedež Strapless 2

16. 10. 2019

Za vse Hike & Fly navdušence je Advance pripravil nov ultra lahki letalni sedež Strapless 2.

Kljub preprosti zasnovi je za prijetno sedenje poskrbljeno. To omogočajo udobni nožni trakovi in pokončen položaj pilota, ki preprečuje teži nahrbtnika, da bi prišlo do zvračanja pilota. Da je sedež nameščen, kot si želimo že pred letom, poskrbe lahki ramenski trakovi s prsno vezjo.

Strapless 2, ki je certificiran do 110kg in primeren za pilote visoke med 155 in 190cm, je dobavljiv v Spectra / Black barvni kombinaciji. Opcijsko je na voljo s hitro odstranljivim pospeševalnim sistemom in front kontejnerjem ZIP light (velikosti: S, M, L).

Vse podrobnosti najdete na naši spletni strani.

 

 

 

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se