Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Novice U-Turn in Advance

5. 6. 2018

U-TURN ASTERION LT Prvo lahko tandem jadralno padalo z EN A varnostnim certifikatom je tu. Preprosta priprava in vzletanja tudi v najzahtevnejših pogojih, vodljivost, učinkovitost trim sistema s 50km/h končne hitrosti, teža padala 4,85kg, dobra zmogljivost in najvišja možna pasivna varnost so odlike Asteriona LT

U-TURN CROSSROCK Znani preizkuševalec jadralnih padal Ziad Bassil je testiral EN B padalo Crossrock. Kakšno mnenje si je o lahkem padalu ustvaril si preberite tukaj. Podrobnosti o padalu najdete na naši spletni strani

ADVANCE LIGHTNESS 3 O novem lahkem ležečem sedežu Lightness 3, ki bo na voljo jeseni smo že poročali, sedaj je znanih tudi že par tehničnih rešitev, ki jih bodo vanj vključili. Link do novice

ADVANCE BIBETA 6 Ko opraviš polet z Bibeto 6 ostaneš kot večina tandem pilotov brez besed. Tudi piloti francoske revije Parapente + magazin so mnenja, da mu na tržišču trenutno ni para. Njihovo poročilo o testiranju najdete tukaj. Tandem vam je za testiranje na voljo tudi v Sloveniji, preizkusite ga lahko skupaj s sedežem BiPro 3, reševalnim padalom Companion SQR 220 in nahrbtnikom Fastpack Bi.
 

 

Novosti Advance 2018

16. 5. 2018

Skrivalnic je konec. Advance je sporočil, da na tržišče prihajata dva nova proizvoda namenjena vsem navdušencem nad lahko opremo namenjeno izvajanju preletov, in sicer jadralno padalo Xi in sedež Lightness 3.

Xi je lahko padalo visokega EN B varnostnega razreda, ki je mešanica zelo uspešnega XC padala Omega XAlps 2, popularnega Hike & Fly padala Pi 2 in zmogljive Iote 2. Njegovo naročanje bo mogoče že prav kmalu, saj so z vsemi testiranji že zaključili. Podrobnosti o padalu bodo znane do konca tega tedna.

Lightness 3 pa je tretja generacija lahkega zaprtega letalnega sedeža. Pri njegovem snovanju so dali poudarek podrobnostim, ki vplivajo na povečanje udobja in izboljšanem čutenju jadralnega padala v fazi leta. Sedež bo dobavljiv jeseni.

Padalo Xi, sedež Lightness 3 in reševalno padalo Companion SQR bodo skupaj tvorili lahko in volumsko majhno letalno opremo namenjeno tako izvajanju preletov, Hike & Fly in bivak letenju kot tudi potovanju.

 

 

 

U-Turn v Sloveniji

8. 5. 2018

Sporočamo vam, da smo postali zastopnik za U-Turn.

Nemški proizvajalec jadralno padalske opreme je v svetu poznan predvsem kot inovativni in vodilni proizvajalec jadralnih padal namenjenih akrobatskemu letenju. A to ni vse, U-Turn proizvaja široko paleto jadralnih padal namenjenih tako začetnikom, izkušenim, Hike & Fly pilotom, kot tudi vsem tistim, ki se ukvarjajo s speed ridingom, letijo mini wing, free style, s paramotorjem in izvajajo tandemske polete. Proizvajajo tudi letalne sedeže, reševalna padala, čelade,…  Skratka U-Turn s svojo široko paleto proizvodov omogoča tudi vam leteti varno in sproščeno.

O tem kdo je U-Turn, kakšne so njihove inovativne in tehnične rešitve ter proizvodi, si preberite na naši spletni strani.

Do konca meseca maja lahko U-Turn jadralna padala in sedeže naročite po posebni promocijski ceni.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo prek ene od naših kontaktih povezav

Klemen Sovan – Huu Huu paragliding

 

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se