Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Novi U-turn Infinity 5

12. 12. 2018

Sporočamo, da na tržišče prihaja novi U-Turn INFINITY 5.

Povsem na novo zasnovano, visoko zmogljivo jadralno padalo nizkega EN B varnostnega razreda prinaša nove standarde na področju pasivne varnosti.

Njegove značilnosti:
- najnovejše konstrukcijske rešitve vključno s shark nose prednjim robom,
- visoka stabilnost v extremnih letalnih pogojih,
- visoka zmogljivost,
- učinkovitost pospeševalnega sistema,
- večja vitkost,
- direktne komande, okretnost in igrivost,
- dolga življenjska doba,
- tri linije, optimalna razporeditev vrvic,
- preprostost in preglednost v fazi priprave in vzletanja.

INFINITY 5 je namenjen talentiranim začetnikom v XC letenju in izkušenim letalcem, ki si želijo ne stresnega letenja v vseh letalnih pogojih.

Dobavljiv je v treh barvnih kombinacijah  in petih velikostih (od 55kg do 120kg).

Podrobnosti o Infinityju 5 najdete na naši spletni strani

 

Letalni sedež Advance Lightness 3

20. 11. 2018

Večje udobje v letu in na tleh, boljša hrbtna zaščita, možnost izbire in prilagodljivost vašim željam ter dodatki k sedežu so le glavni atributi novega Lightness-a.

Posodobljena hrbtna podpora in ramenski trakovi pripomorejo k boljši stabilnosti sedeža, še zlasti v pospešenem režimu letenja, odstranljiv SAT-TEC hrbtni protektor pa k večji varnosti. Lightness 3 vam ponuja možnost izbire med standardno in lahko vetrno vrečo ter njeno velikostjo. Sami se lahko odločite tudi o velikosti nahrbtnika Lightpack 3 in kompresijske vreče Compressbag, ki sta dobavljiva v paketu skupaj s sedežem. Opcijsko vam je na voljo še zaščitni vizir.

Možnosti reduciranja njegove že tako nizke teže s 3,5kg na 2,9kg (v velikosti M) pomeni, da je poleg dolgih XC preletov Lightness 3 nadvse primeren tudi za Hike & Fly, bivak letenje in potovanja.

Podrobnosti o zaprtem letalnem sedežu, ki ga je v vseh opcijah že mogoče naročiti najdete na naši spletni strani. Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte

 

 

Reševalna padala Companion

13. 10. 2018

O podjetju Companion in njihovem novem konceptu reševalnih padal smo že poročali pa vseeno, gre za unikatne proizvode, ki so kombinacija klasičnih okroglih in kvadratnih rezerv. Njihove glavne značilnosti so nizka teža, majhen volumen, hitro odpiranje, visoka odpornost proti nihanju, preprosto pakiranje in vsestranska uporabnost. Da, z uporabo najnovejših (tudi lahkih) materialov in širokim spektrom velikosti so namenjena prav vsem prostim letalcem.

Glede na nosilnost in izbiro materialov so vam na voljo sledeča reševalna padala: SQR 100, SQR 120, SQR 160, SQR 220, SQR light 100, SQR light 120

Podrobnosti o reševalnih padalih Companion so vam na voljo na naši spletni strani.

Za vse dodatne informacije in naročanje smo vam na voljo prek ene od naših kontaktnih povezav.


 

 

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se