Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Novosti Advance

13. 6. 2019

OMEGA XALPS 3

Ko govorimo o novi Omegi XAlps 3 lahko rečemo, da gre za neprimerljivo mešanico zmogljivosti, enostavnosti in minimalne teže. Dve leti testiranj, več kot 30 prototipov, veliko različnih konceptov in tu je proizvod, ki navdušuje. Ima le 63 celic, njena vitkost je zmanjšana na 6,95, prednji rob kupole pa je ojačan z High-Tech Nitinol žičkami. Torej je zelo preprosta za uporabo, izredno kompaktna in stabilna ter še veliko bolj zmogljiva kot njena predhodnica. Po besedah Aarona Durogatija je nova OXA najpreprostejše in najvarnejše padalo med dvolinijci in tako primerna za marsikaterega XC navdušenca. Prvi rezultati v preletih so zbrani spodaj:

Patrick von Kanel – več kot 300km FAI trikotnik,

Kari Eisenhut – 200km + 

EASINESS 3

Samo dejstvo, da so v dveh mesecih prejeli več kot 1000 naročil, nam pove marsikaj o tem obrnljivem sedežu, ki je namenjeno Hike & Fly letenju. Predstavitveni filmček si lahko ogledate tukaj.

Podrobnosti o obeh zgoraj naštetih proizvodih najdete na naši spletni strani, prek katere ju lahko tudi naročite.

 

 

Novosti U-Turn

14. 5. 2019

Da bo zadoščeno vsem članom družine je U-Turn poskrbel za dve novosti.

VISION

Je mašina, ki v EN B varnostni razred prinaša visoke zmogljivosti višjega EN C razreda. Visoka vitkost, izjemno drsno razmerje, končna hitrost, stabilnost in značilna U-Turn športna vodljivost jadralnega padala VISION po navedbah U-Turna prinaša nove standarde v tem varnostnem razredu. Namenjeno je torej za doseganje visokih ciljev izkušenih in v prelete usmerjenih pilotov.

KIDROCK

Je igračka za vaše najmlajše. Mini wing jadralno padalo s površino 12m², nizko trim hitrostjo, preprosto uporabo in zasnovo na podlagi Emotion 3 padala je nadvse primerno za hitro in varno učenje in s tem vstopa vaših najmlajših v svet jadralnega padalstva. V močnejših vetrovnih pogojih je lahko KIdRock igrivo orodje staršev za nadgrajevanje znanja obvladovanja padal na tleh.

Oba proizvoda je že mogoče naročiti, podrobneje pa sta predstavljena na naši spletni strani.

 

Advance Easiness 3

22. 4. 2019

Tretja generacija lahkega obrnljivega letalnega sedeža Easiness je tu.

Primerjava z njegovim predhodnikom:
- Po novem v treh velikostih
- Še udobnejši (izboljšano hrbtišče, podaljšane nožne podpore)
- Zračni protektor je sestavni del sedeža
- Dobavljiv s Foras karabini
- Prostornejši nahrbtnik (50l volumna)
- Lažja uporaba pospeševalnika 

Sedež je v osnovi namenjen Hike & Fly letenju. Nadvse je primeren tudi za potovanja, razočaral pa ne bo niti ob običajnem letenju

Kot že napisano je po novem protektor sestavni del sedeža, lahko pa ga naročite tudi brez. To pomeni, da ga nadomestijo z zaščitno prevleko, ki namesto protektorja ščiti sedež. To zaščito je možno naročiti tudi opcijsko, kar vam daje možnost izbire leteti z ali brez protektorja. Kot v primeru Easiness-a 2 je tudi tu prostor za reševalno padalo integriran v protektor. V primeru letenja brez protektorja vam svetujemo uporabo s sedežem združljivega front kontejnerja ZIP light (M velikost - zgolj 118g).

Naročila za Easiness 3 katerega prve dobave Advance načrtuje konec maja že sprejemamo. Vse podrobnosti o njem pa že lahko najdete na naši spletni strani.

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se