Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Advance BiBeta 6 v novi barvni kombinaciji

7. 11. 2019

Za novo letalno sezono 2020 je Advance pripravil tandem jadralno padalo BiBeta 6 v novi dodatni acid barvni kombinaciji. Tako kot Xi bo tudi BiBeta v acid barvi izstopajoča in lahko prepoznavna, saj gre za živo, obojestransko, že na daleč prepoznavno barvo.

O BiBeti 6 smo že pisali pa vseeno, je tandem jadralno padalo lahke konstrukcije, izjemnih vzletnih lastnosti, izredno odzivno in okretno, komande so lahke, končna hitrost visoka, zmogljivosti pa odlične.

Skupaj s sedežem BiPro 3, lahko rezervo Companion SQR in nahrbtnikom za hitro pakiranje Fastpack Bi tvori BiBeta 6 idealno in smiselno dovršeno kombinacijo lahke letalne opreme, ki bo razveselila in olajšala delo slehernemu tandem pilotu. Omenjena oprema je na voljo za testiranje.

Vse o BiBeti 6 izveste na naši spletni strani, za dodatne informacije se obrnite na nas. 

 

Ultra lahki sedež Strapless 2

16. 10. 2019

Za vse Hike & Fly navdušence je Advance pripravil nov ultra lahki letalni sedež Strapless 2.

Kljub preprosti zasnovi je za prijetno sedenje poskrbljeno. To omogočajo udobni nožni trakovi in pokončen položaj pilota, ki preprečuje teži nahrbtnika, da bi prišlo do zvračanja pilota. Da je sedež nameščen, kot si želimo že pred letom, poskrbe lahki ramenski trakovi s prsno vezjo.

Strapless 2, ki je certificiran do 110kg in primeren za pilote visoke med 155 in 190cm, je dobavljiv v Spectra / Black barvni kombinaciji. Opcijsko je na voljo s hitro odstranljivim pospeševalnim sistemom in front kontejnerjem ZIP light (velikosti: S, M, L).

Vse podrobnosti najdete na naši spletni strani.

 

 

 

 

Advance Alpha 6 special edition

8. 10. 2019

Ker s proizvodnjo Alphe 6 počasi zaključujejo so se na Advance-u odločili, da jo v tem zadnjem obdobju ponudijo v posebnih, ekskluzivnih in nadvse prepoznavnih barvah (glej sliko).

Alpha 6 je namenjena šolanju, občasnim pilotom in vsem tistim, ki vam je najpomembnejša varnost. Je zelo preprosta za uporabo, stabilna, okretna, lepo se obnese v termiki in močnejših vetrovnih pogojih. V svojem EN A varnostnem razredu sodi med performančno zelo zmogljiva jadralna padala, najbolj pa je pomembno dejstvo, da je pilotu nadvse prijazna.

Tej Advance-ovi posebni ponudbi se pridružuje tudi Huu Huu paragliding. Do konca novembra 2019 velja, da vam ob naročilu Alphe 6 podarimo Advance-ov nahrbtnik Daypack 3.

Vse potrebne informacije o padalu najdete na naši spletni strani, za dodatna vprašanja in naročanje se obrnite na nas.    

Bodite prepoznavni in izberite eno od petih novih barvnih kombinacij jadralnega padala Advance Alpha 6.

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se