Pojdi na glavno vsebino

Pravila izvedbe tandemskega poleta in prijave ter odpovedi

Interna pravila

1. pravila obnašanja

2. pravila izvajanja tandemkih poletov in sprememb urnika:

   

3. prijava, zavarovani vzroki za odpoved, odstopnina:

3.1 prijava na tandemski polet

Prijava na tandemski polet je hkrati tudi pogodba, potrdilo o rezervaciji poleta in potrditev seznanitve z vsemi pogoji, zahtevami in pravili predpisanimi po zakonu in internimi pravili o tandemskih poletih. Ob prijavi je prijavljeni dolžan navesti vse podatke, ki so zahtevani s strani organizatorja tandemskega poleta. V primeru da prijavljeni ne navede vseh oz. pravilnih podatkov je odgovoren za vse stroške oz. posledice nastale zaradi napačnih podatkov.

Za zavezujočo prijavo se šteje v celoti izpolnjena prijavnica in v celoti plačana kupnina tandemskega poleta. Od nje lahko odstopi le v skladu z določili o odpovedi tandemskega poleta. Če prijavnina ni plačana v celoti v predvidenem roku, se šteje, da se je prijavljeni odpovedal sodelovanju na tandemskem poletu. S tem se ukine rezervacija in sprosti prosto mesto. V tem primeru ima organizator pravico obračunati in zahtevati povračilo odpovednih stroškov v skladu s točko ODSTOPNINA. S prijavo in plačilom prijavnine se zakupi tandemski polet, s tem pa postane vse, navedeno v pogojih in pravilih organizatorja, pravna obveznost tako za prijavljenega kot za organizatorja.

Datum na katerega organizator tečaja prejme plačilo na transakcijski račun se šteje kot datum plačila. Stroške rezervacije in prijavnine plača pristopnik ob prijavi v celotnem znesku, lahko pa se odloči tudi za gotovinsko plačilo kar pa ne velja ob nakupu darilnega bona.

p.s. Cena tandemskega poleta je odvisna od vrste tandemskega poleta 
                          

3.2 zavarovani vzroki za odpoved so sledeči nepričakovani dogodki:

3.3 odstopnina:

3.4 odpoved tandemskega poleta s strani organizatorja:

 Organizator ali izvajalec tandemskih poletov si pridružuje pravico do odpovedi izvedbe storitve v naslednjih primerih: 

 

3.5 uporaba podatkov:

Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se