Pojdi na glavno vsebino

Za sproščen in varen delovni dan

13. 4. 2017

Pri Advance-u so v zadnjem obdobju poskrbeli za popolno prenovo njihovih proizvodov namenjenih tandemskim poletom. Poleg jadralnega padala Bibeta 6 in reševalnega padala Companion SQR 220 je tu še pilotski sedež Bipro 3. Celotna tandemska oprema lahko tako tehta vsega 16 kilogramov in je kot taka dosegla svoj osnovni namen olajšati delo profesionalnim tandem pilotom, ga narediti zabavnega, bolj varnega in preprostejšega.

Bibeta 6 je plod sodelovanja Adance-a s švicarskimi profesionalnimi tandem piloti. Sodobne konstrukcijske rešitve, moderni lahki a kljub temu robustni materiali so privedli do lahkega tandem jadralnega padala. Bibeta 6 se v vzletni fazi zvezno dvigne nad pilota, ga ne prehiteva, vzletna pot pa je kratka. V zraku je vodljiva, okretna in odporna na zračne turbulence.

Inovativno tandemsko reševalno padalo Companion SQR 220 je lahko, se hitro odpira, izredno stabilno in enostavno za pakiranje.

Bipro 3 pa enostaven, lahek in varen pilotski sedež, ki nudi pilotu veliko udobja ob njegovi uporabi tako na tleh kot v zraku. Vanj je vgrajen povsem nov tristopenjski sistem zapenjanja proizvajalca Edelride, odstranljiv ergonomično oblikovan protektor, vsebuje pa med drugim tudi držalo za monopod - teleskopski nosilec kamere. Opcijsko vam je ponujena izbira med tremi posodobljenimi distančniki in setom povezovalnih trakov za spojitev z reševalnim padalom. Dobavljiv je v dveh velikostih in eni barvni kombinaciji. 

Povezava do proizvodov 

Share
Arhiv novic
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se