Pojdi na glavno vsebino

Zmagovalci Swiss Design Award 2014

22. 7. 2014

Oblikovalca Brunner in Mettler sta zmagovalca tekmovanja - Swiss Design Award 2014. Vizualni izgled Sigme 9 je prejel eno izmed nagradSIGMA 9 je bila razstavljena na znameniti Art Basel razstavi umetnosti in oblikovanja, ki je trajala do 22. junija. Novo ADVANCE-ovo cross country jadralno padalo je bilo nagrajeno s švicarsko nagrado Design 2014, v kategoriji "Izdelki & Predmeti", skupaj s termo posodo Sigg in ON Running oblačili. Vse tri izdelke sta oblikovala Alex Thilo Brunner in Jörg Mettler. 

Nagrajeno oblikovalsko podjetje že vrsto let pomaga ADVANCE-u  pri razvoju jadralnih padal in letalnih sedežev. Z izdelavo barvnih shem za nahrbtnike in letalne sedeže so pričeli s sedežem AXESS 2, z njihovo pomočjo pa je ADVANCE v novi barvni shemi leta 2012 trgu predstavil jadralno padalo Pi. Kot tradicionalna švicarska blagovna znamka postavlja Advance pomen estetike na visoko mesto. 

Izgled je rezultat medsebojnih usklajevanj med razvojno ekipo in oblikovalci, pogostih razprav ter kasnejše implementacije v nova jadralna padala in letalne sedeže. Več podrobnosti o jadralnemu padalu Sigma 9 si oglejte tukaj.

 

Share
Arhiv novic
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se