Pojdi na glavno vsebino

Novosti Advance

30. 11. 2017

Advance Iota 2 katere prvo dostavo načrtujejo v januarju 2018 je bila prvič predstavljena na Coupe Icare. Tu je prvi vtis o novem padalu, ki ga je za Flybubble paragliding strnil Greg Hamerton. Padalo visokega EN B varnostnega razreda je zasnovano na podlagi Omege XAlps 2 in Sigme 10, dobavljivo v petih velikostih in štirih barvnih kombinacijah. Naročila že sprejemamo.

Progress 3. Vsestransko uporaben obrnljiv sedeč letalni sedež s hibridnim zračno penastim protektorjem je že na voljo v treh velikostih. Prvo dostavo slovenskem kupcu pričakujemo ob koncu decembra, za testiranje pa bo v velikosti M na razpolago s koncem januarja 2018. Povezava do podrobnosti o sedežu.

Za vse tandem pilote in Hike & Fly navdušence je tu PIBI light tandem. Lahko tandem jadralno padalo je namenjeno vsem, ki bi radi s svojimi bližnjimi in prijatelji namesto naporne hoje v dolino preprosto poleteli. Njegova majhna teža in volumen, preprostost vzletanja, okretnost in igrivost ter visoka pasivna varnost so atributi, ki vam zagotavljajo veliko užitkov ob njegovi uporabi. O PIBI-ju si preberite tukaj.

Naj za konec omenimo še nominacijo Advance-a in njenega projekta All Mountain za prestižno nagrado German Design Award 2018. Nominacija potrjuje nesporno kvaliteto Advance tudi na področju dizajna. Podrobnosti o nominaciji in intervju z dizajnerji najdete na spletni strani Advance.

Share
Arhiv novic
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se