Pojdi na glavno vsebino

Letalni sedeži Advance

18. 7. 2019

Poleg jadralnih padal Advance izdeluje tudi vrhunske letalne sedeže. Namenjeni so tako začetnikom, Hike & Fly navdušencem kot tudi XC in tandem pilotom.

Izbrani materiali, 3D oblikovanje, preprosta in smiselna zasnova, nesporna kvaliteta izdelave, funkcionalnost, maksimalna varnost  in udobje so le nekateri od dejavnikov, ki zagotavljajo zadovoljstvo uporabnika. Velika možnost izbire in kombinacij z dodatno opremo, nahrbtniki in jadralnimi padali ter združljivost opreme omogoča zadostitvi željam in potrebam skoraj slehernega uporabnika. Torej v primeru Advance se oprema prilagaja vam in vašim zahtevam in ne obratno.

Podatek, da je Advance do konca maja 2019 (v mesecu in pol) prejel več kot 1000 naročil za novi sedež Easiness 3, pove dovolj o odličnosti njihovih proizvodov. 

Vse podrobnosti o letalnih sedežih Advance najdete na naši spletni strani, na Advance-ovi si oglejte o združljivosti in prilagoditvi opreme vašim željam. Da bo predstava še boljša, vam je na voljo primerjalna tabela letalnih sedežev. Za vse dodatne informacije in naročanje se obrnite na nas.

 

Share
Arhiv novic
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se