Pojdi na glavno vsebino

Čas je za Hike & Fly

17. 10. 2016


Dnevi se krajšajo, sonce izgublja svojo moč in tako prihaja čas za Hike & Fly letenje. Advance je s svojimi letošnjimi novostmi poskrbel za celovito ponudbo proizvodov namenjenih tovrstnem letenju. Velika možnost izbire in kombinacij pomeni zadostitev potrebam slehernega kupca.

Za vas je Advance pripravil sledeče proizvode:

Ultralahki letalni sedež STRAPLESS
Je praktičen, preprost za uporabo, omogoča namestitev pospeševalnika in front kontejnerja za rezervno padalo. 

Lahki obrnljiv letalni sedež EASINESS 2
Je certificiran, lahek, vsestransko uporaben in praktičen, zagotavlja udobje pri nošnji in letenju.
Omogoča vam izbiro med ultralahkim, komfortnim ali varnim paketom sedeža. To pomeni, da se sami odločite glede teže opreme, ki jo želite nositi. Sedež je primeren za Hike & Fly, bivak letenje in potovanja. Kot nahrbtnik poleg lahkih ustreza tudi standardnim jadralnim padalom. 

Front kontejner ZIP
Namenjen je vsem, ki za letenje uporabljate reševalno padalo nameščeno v front kontejnerju. Je lahek, prilagodljiv različnim velikostim reševalnega padala, namenjen uporabi skupaj s sedežem Easiness 2, a združljiv tudi z vsemi ostalimi letalnimi sedeži. ZIP je dobavljiv v dveh velikostih (S – 2,5l do 5,3l in M – 4l do 6,2l volumna).

Jadralno padalo PI 2
Gre za vsestransko uporabno lahko padalo, ki ga v odvisnosti od vzletne teže in velikosti padala lahko uporabljate za jadranje v termiki, Hike & Fly letenje ali kot mini wing, za hitre spuste v dolino.
Zasnovano je na podlagi Omega XAlps, z novim sistemom reber,  "Air Scoop" tehnologijo vodilnega roba in reduciranim številom nosilnih vrvic. Ima dobre letalne lastnosti, je vodljiv, preprost za vzletanje in upravljanje. Padalo zagotavlja visoko stopnjo pasivne varnosti in je namenjeno tako začetnikom kot tudi izkušenim pilotom.

Reševalno padalo Companion SQR
Je povsem na novo zasnovano certificirano reševalno padalo, ki je lahko (ultra lahko izvedbo še pripravljajo), zelo stabilno, enostavno za pakiranje, čas njegovega odpiranja je kratek. Trenutno vam  je na voljo v treh velikostih, za pričetek prihajajočega leta 2017 pa načrtujejo še tandemsko izvedbo. 

Podrobnosti o jadralnih padalih in sedežih Advance so vam na voljo na naši spletni strani, o rezervah Companion in front kontejnerju ZIP pa si preberite tukaj.

 

Advance - da vam bo letenje tudi v jesensko zimskem obdobju užitek 

Share
Arhiv novic
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se