Pojdi na glavno vsebino

Advance Pi 3

8. 9. 2020

Z Advance-a sporočajo, da je tu nova tretja generacija lahkega in vsestransko uporabnega jadralnega padala Pi.

Pi 3 omogoča lažjo izbiro, saj je po novem na voljo v kar šestih velikostih. V vseh je certificiran, v odvisnosti od njegove velikosti in vzletne teže pa se uvršča v EN A, EN B in EN C varnostni razred. Namenjen je prav vsem jadralnim padalcem, od začetnikov do najbolj izkušenih pilotov. Uporaben pa tako za jadranje v termiki, Hike & Fly letenje ali kot mini wing za hitre spuste v dolino.  

Na voljo je le z eno izvedbo nosilnih trakov, ki so izredno lahki in zelo preprosti za uporabo. Nosilne vrvice so Edelride Pro Dry, ki so zelo obstojne, se ne raztezajo, 60% bolj vodoodbojne in obarvane. Pi 3 je lažji, bolj kompakten in zmogljivejši kot njegov predhodnik. Po novem lahko izbirate med dvema barvnima kombinacijama, nov pa je tudi nahrbtnik Lightpack v velikosti 24l in 32l.

Naročila zanj že sprejemamo. Ob padalu poleg nahrbtnika kupec prejme še kompresijsko vrečo za padalo, set za hitra popravila in mini vetrno vrečo.

Pi 3 je združljiv z vsemi vrstami latalnih sedežev, ker pa se najbolje poda s sedeži Advance priporočamo, da si pogledate predvsem Easiness 3, Strapless 2 in Progress 3. Podrobnosti o Pi 3 so vam prav tako na voljo na naši spletni strani.

Share
Arhiv novic
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se