Pojdi na glavno vsebino

Advance novosti v letu 2016

2. 11. 2015

 
Advance jadralna padala 2016Na festivalu Coupe Icare v St.Hilaire-u, je Advance najavil nekaj novosti v letu 2016. Na trg prihajajo jadralna padala Alpha 6 (EN A), EPSILON 8 (EN B), hike & fly padalo PI 2 (EN B/C) in sedež EASINESS 2.

Pri Alphi 6, ki je po novem tri linijsko jadralno padalo z majhno težo (4.75 kg/velikost 26) in ki ga dobite v petih velikostih (tudi za najlažje), so s pomočjo 3D oblikovanja dosegli boljše letalne zmogljivosti, podaljšali so hode komand in zreducirali nosilne vrvice (2 kaskadi) za lažjo pripravo in kontrolo pri vzletanju. Pri Epsilonu 8, ki je bistveno lažji od predhodnika, so dosegli boljše letalne zmogljivosti (3D oblikovanje), za lažje upravljanje so zreducirali nosilne strukture vrvic, za večjo varnost in udobnejše pilotiranje pa podaljšali hode komand. Hike & fly padalo PI 2, ki po novem izpolnjuje varnostni certifikat tudi v režimu letenja s pospeševalnim sistemom, boste lahko dobili v štirih velikostih (16, 19, 23 in 27). Izbirali boste lahko med dvema različicama nosilnih trakov (normalna ali zelo lahka). Teža padala je pri velikosti 19, 2.4 kg. Sedež EASINESS 2, bo nudil večje udobje ter lažje vsedanje in vstajanje. Izbirali boste lahko med dvema velikostima, teža za velikost M bo okrog 1.5 kg, prostor za namestitev rezerve pa se bo nahajal v odstranljivem zračnem protektorju.

Jadralno padalo Alpha 6 (EN A) bo možno naročiti že v novembru, ostale Advance novosti pa v prvih mesecih leta 2016. Za dodatne informacije, nas lahko kontaktirate.

Share
Arhiv novic
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se