Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Alpha 6 posebna ponudba

22. 1. 2020

Z Advance-a sporočajo, da je napovedan prihod nove Alphe 7 za to pomlad prestavljen na jesen.

Zakaj? Po 24-tih mesecih analiziranja trga, obsežnih testiranj številnih padal njihovih konkurentov, pridobivanju mnenj s strani JP šol in informacijah o razvoju Alphe 7 so prišli do zaključka, da za enkrat še ostanejo na Alphi 6.

Dejstvo, da je odličnega predhodnika težko izboljšati, Advance-ova zahteva, da mora biti novi proizvod v vseh pogledih boljši od njegovega predhodnika in zaključek, da jim do tega trenutka z novo Alpho 7 to še ni uspelo, so razlogi za njihovo odločitev več kot tehtni.

Torej Alpha 6 za enkrat še ostaja in sicer od jeseni 2019 v novih barvnih kombinacijah. V posebni ponudbi, ki velja do 4.2.2020 pa jo dobite kar 13% ceneje, to pomeni prihranek dobrih 250€. Ne pozabimo, da vsak kupec poleg Alphe 6 s pripadajočim nahrbtnikom prejme še njihov speedarms.

Vsi zainteresirani nas kontaktirajtena naši spletni strani pa si poglejte o kakšnem šolskem padalu, ki bo nedvomno navdušil tudi občasne pilote, je govora.


Ne zamudite priložnosti in si zagotovite brezskrbno letenje ter hitro učenje z vrhunsko a cenovno ugodno Advance Alpho 6      

 

Oblačila Advance

20. 1. 2020

Pri Advance-u se je v zadnjem času nabralo kar nekaj novosti v njihovi ponudbi oblačil. Naj vam jih predstavimo.

MIDLAYER HYBRID JACKET

Jakna je izdelana iz 60% flisa in 40% bombaža. Je topla, mehka, zračna in udobna za nošnjo, kar zagotavlja flis na notranji strani. Sprednji zunanji strani je dodan 100% poliester, ki poskrbi za dobro zaščito pred vetrom. Jakna je na voljo v antracit in modri barvi ter v velikostih od S do XXL

SPEEDARMS

Speedarms jakna je nepogrešljiv pripomoček vsakega pilota. Obleče se ga čez oblačila, ki jih zaradi elastičnosti materiala lepo oprime in tako prispeva k boljši aerodinamiki. Ker nudi dobro zaščito pred vetrom in je izolativen, je uporaben tudi v primeru drugih športnih aktivnosti kot so smučarski tek, kolesarjenje,… Na voljo je v velikosti S/M in L/XL ter rdeči barvi.

WINTER BEANIE IN BEANIE LIGHT

Zimske kape Advance so izredno tople, zračne in zelo prijetne za vsakodnevno nošnjo. Po novem so na voljo v modri, sivi in bordo barvni kombinaciji. Njihova lahka različica je dobra rešitev za Hike & Fly letenje, saj nam lahko služi tudi kot podkapa.

CAP LIGHT

Lahka kapica, ki nam služi kot zaščita pred soncem, je hitro sušeča in nastavljive velikosti. Namenjena je Hike & Fly letenju in vsem ostalim zunanjim aktivnostim.

Dodatne informacije o vseh oblačilih iz Advance-ove kolekcije najdete na naši spletni strani. Preko nje lahko izvedete naročila, za vse nejasnosti pa se obrnite na nas.

p.s.: Ob vseh nakupih sedežev in jadralnih padal Advance do konca februarja 2020 kot darilo prejmete njihov speedarms!

 

Mnenja o letalnem sedežu Advance Lightness 3

16. 12. 2019

Po enem letu kar je Lightness 3 prišel na tržišče lahko potrdimo, da gre za še enega od vrhunskih sedežev Advance-a. Spet potrditev, da ne samo v primeru jadralnih padal, tudi pri letalnih sedežih Advance sodi med elito proizvajalcev tovrstne letalne opreme.

Poiskali smo mnenja tujih uporabnikov Lightness-a 3, katera lahko najdete na spodnjih povezavah:

Cross Country Magazine

Flybubble

Ziad Bassil

Nancy Elliott

Povprašali smo tudi nekatere slovenske pilote, njihova mnenja so zabeležena tukaj.

Sedeži Advance slovijo po vrhunski izdelavi, kvalitetnih materialih, maksimalnem udobju in unikatnih, inovativnih in namenu uporabe prilagojenih tehničnih rešitvah. Ne samo letenje, navdušuje tudi preprostost priprave, namestitve v sedež, možnost nastavitve med letom, združljivost z nahrbtniki in ostalo letalno opremo, udobje ob nošnji...

Podrobnosti o vseh proizvodih Advance najdete na naši spletni strani, za vse dodatne informacije in naročanje pa se obrnite na nas.

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se