Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Jesenski tečaji izrednih postopkov

27. 8. 2019

Sporočamo, da je za drugi jesenski tečaj, ki bo potekal med 11.9. in 15.9.2019, na voljo še par prostih mest.

Vse informacije o naših varnostnih tečajih so vam na voljo na naši spletni strani. Za vse nejasnosti, dodatne informacije in prijave nam pišite, vsekakor pa nas lahko tudi pokličete.

Ker predhodno znanje reševanja neljubih situacij ni potrebno so tovrstni tečaji primerni za prav vse pilote jadralnih padal. Torej vabljeni vsi od začetnikov do izkušenih pilotov, da se nam pridružite pri osvajanju prepotrebnega znanja reševanja kočljivih situacij, ki so ključ do uspešnega in varnega ukvarjanja s tem prečudovitim športom.

  

 

 

Mini testival Advance

31. 7. 2019

Kot že vrsto let bo tudi na letošnji prireditvi ParaLisca prisoten Advance. Vse spodaj naštete proizvode pa bo mogoče testirati tudi kasneje, vse do ponedeljka 12.8.2019.

Na voljo bodo letalni sedeži:

Easiness 3 / M
Lightness 3 / L, M (review 1, review 2)
Axess 4 / L (review)
Succes 4 / M (review)
BiPro 3 / M

In jadralna padala:

Alpha 6 / 26
Epsilon 9 / 24, 28 (review)
XI / 23, 25 (review 1, review 2)
Iota 2 / 27 (review)
Omega XAlps 3 / 22
BiBeta 6 / 41
 


Proizvodi Advance so predstavljeni
na Huu Huu spletni strani, nekaj poročil s testiranj (review) pa najdete zgoraj poleg navedenih proizvodov.

Vabljeni na testiranje! 

 

Letalni sedeži Advance

18. 7. 2019

Poleg jadralnih padal Advance izdeluje tudi vrhunske letalne sedeže. Namenjeni so tako začetnikom, Hike & Fly navdušencem kot tudi XC in tandem pilotom.

Izbrani materiali, 3D oblikovanje, preprosta in smiselna zasnova, nesporna kvaliteta izdelave, funkcionalnost, maksimalna varnost  in udobje so le nekateri od dejavnikov, ki zagotavljajo zadovoljstvo uporabnika. Velika možnost izbire in kombinacij z dodatno opremo, nahrbtniki in jadralnimi padali ter združljivost opreme omogoča zadostitvi željam in potrebam skoraj slehernega uporabnika. Torej v primeru Advance se oprema prilagaja vam in vašim zahtevam in ne obratno.

Podatek, da je Advance do konca maja 2019 (v mesecu in pol) prejel več kot 1000 naročil za novi sedež Easiness 3, pove dovolj o odličnosti njihovih proizvodov. 

Vse podrobnosti o letalnih sedežih Advance najdete na naši spletni strani, na Advance-ovi si oglejte o združljivosti in prilagoditvi opreme vašim željam. Da bo predstava še boljša, vam je na voljo primerjalna tabela letalnih sedežev. Za vse dodatne informacije in naročanje se obrnite na nas.

 

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se