Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Letalni sedeži Advance

18. 7. 2019

Poleg jadralnih padal Advance izdeluje tudi vrhunske letalne sedeže. Namenjeni so tako začetnikom, Hike & Fly navdušencem kot tudi XC in tandem pilotom.

Izbrani materiali, 3D oblikovanje, preprosta in smiselna zasnova, nesporna kvaliteta izdelave, funkcionalnost, maksimalna varnost  in udobje so le nekateri od dejavnikov, ki zagotavljajo zadovoljstvo uporabnika. Velika možnost izbire in kombinacij z dodatno opremo, nahrbtniki in jadralnimi padali ter združljivost opreme omogoča zadostitvi željam in potrebam skoraj slehernega uporabnika. Torej v primeru Advance se oprema prilagaja vam in vašim zahtevam in ne obratno.

Podatek, da je Advance do konca maja 2019 (v mesecu in pol) prejel več kot 1000 naročil za novi sedež Easiness 3, pove dovolj o odličnosti njihovih proizvodov. 

Vse podrobnosti o letalnih sedežih Advance najdete na naši spletni strani, na Advance-ovi si oglejte o združljivosti in prilagoditvi opreme vašim željam. Da bo predstava še boljša, vam je na voljo primerjalna tabela letalnih sedežev. Za vse dodatne informacije in naročanje se obrnite na nas.

 

 

Huu Huu varnostni tečaji 2019

23. 6. 2019

Sporočamo, da se je na terminu od 3.7. do 7.7.2019 sprostilo nekaj prostih mest.

Podrobnosti o naših varnostnih tečajih najdete na naši spletni strani. Za prijavo in dodatna pojasnila nam pišite, vsekakor pa nas lahko tudi pokličete.

Vložite v znanje za lepše sanje, vabljeni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novosti Advance

13. 6. 2019

OMEGA XALPS 3

Ko govorimo o novi Omegi XAlps 3 lahko rečemo, da gre za neprimerljivo mešanico zmogljivosti, enostavnosti in minimalne teže. Dve leti testiranj, več kot 30 prototipov, veliko različnih konceptov in tu je proizvod, ki navdušuje. Ima le 63 celic, njena vitkost je zmanjšana na 6,95, prednji rob kupole pa je ojačan z High-Tech Nitinol žičkami. Torej je zelo preprosta za uporabo, izredno kompaktna in stabilna ter še veliko bolj zmogljiva kot njena predhodnica. Po besedah Aarona Durogatija je nova OXA najpreprostejše in najvarnejše padalo med dvolinijci in tako primerna za marsikaterega XC navdušenca. Prvi rezultati v preletih so zbrani spodaj:

Patrick von Kanel – več kot 300km FAI trikotnik,

Kari Eisenhut – 200km + 

EASINESS 3

Samo dejstvo, da so v dveh mesecih prejeli več kot 1000 naročil, nam pove marsikaj o tem obrnljivem sedežu, ki je namenjeno Hike & Fly letenju. Predstavitveni filmček si lahko ogledate tukaj.

Podrobnosti o obeh zgoraj naštetih proizvodih najdete na naši spletni strani, prek katere ju lahko tudi naročite.

 

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se