Pojdi na glavno vsebino

Zadnje novice

Advance Pi 3

8. 9. 2020

Z Advance-a sporočajo, da je tu nova tretja generacija lahkega in vsestransko uporabnega jadralnega padala Pi.

Pi 3 omogoča lažjo izbiro, saj je po novem na voljo v kar šestih velikostih. V vseh je certificiran, v odvisnosti od njegove velikosti in vzletne teže pa se uvršča v EN A, EN B in EN C varnostni razred. Namenjen je prav vsem jadralnim padalcem, od začetnikov do najbolj izkušenih pilotov. Uporaben pa tako za jadranje v termiki, Hike & Fly letenje ali kot mini wing za hitre spuste v dolino.  

Na voljo je le z eno izvedbo nosilnih trakov, ki so izredno lahki in zelo preprosti za uporabo. Nosilne vrvice so Edelride Pro Dry, ki so zelo obstojne, se ne raztezajo, 60% bolj vodoodbojne in obarvane. Pi 3 je lažji, bolj kompakten in zmogljivejši kot njegov predhodnik. Po novem lahko izbirate med dvema barvnima kombinacijama, nov pa je tudi nahrbtnik Lightpack v velikosti 24l in 32l.

Naročila zanj že sprejemamo. Ob padalu poleg nahrbtnika kupec prejme še kompresijsko vrečo za padalo, set za hitra popravila in mini vetrno vrečo.

Pi 3 je združljiv z vsemi vrstami latalnih sedežev, ker pa se najbolje poda s sedeži Advance priporočamo, da si pogledate predvsem Easiness 3, Strapless 2 in Progress 3. Podrobnosti o Pi 3 so vam prav tako na voljo na naši spletni strani.

 

ParaLisca in testival Advance

29. 7. 2020

Prvi avgustovski vikend je pred vrati in z njim tradicionalna ParaLisca. Kot že nekaj let zapored bo na njej prisoten tudi Advance. Tako najnovejši letalni sedež Impress 4 kot vsi ostali spodaj navedeni proizvodi bodo na voljo za testiranje, za vse podrobne informacije pa vam bo poleg nas na voljo tudi Adance-ov predstavnik.

Letalni sedeži ki bodo na voljo:
Easiness 3 (review)
Success 4 (review)
Progress 3 (review)
Lightness 3 (review 1, review 2)
Impress 4
BiPro 3

In še jadralna padala:
Epsilon 9 / 22, 24, 26, 28 (review)
XI / 23, 25, 27 (review 1, review 2)
Omega XAlps 3 / 23 in 24 (review)
Iota 2 / 25 (review)
Bibeta 6 /41 

Pred testiranjem priporočamo, da se natančneje seznanite s proizvodi, ki jih želite preizkusiti, najdete jih na Huu Huu spletni strani. V pomoč pa vam bodo tudi poročila s testiranj (review), katerih povezave se nahajajo zgoraj poleg navedenih proizvodov.

Vabljeni! 

 

Potniški sedež Advance Bipax

21. 7. 2020

Marsikdo je v bogati ponudbi vrhunskih sedežev Advance pogrešal ravno Bipax - potniški sedež za tandemske polete. Z zgolj 1,8kg sodi med najlažje tovrstne sedeže, kljub nizki teži pa je izdelan iz robustnih in trpežnih materialovZdružljiv je z vsemi pilotskimi sedeži, najbolje pa se poda z Advance Bipro 3. Ponaša se z zračno penastim hibridnim protektorjemdirektnim dvotočkovnim sistemom pripenjanja na Foras karabine in preprosto nastavljivostjo. Dobavljiv je v eni velikosti, ki ustreza potnikom visokim med 155cm in 202cm. Kot zagotavljajo na Advance-u je Bipax zelo udoben, omogoča hitro usedanje in vstajanje.

Še ena dodatna vrednost, ki jo pri njem ne smemo spregledati, in sicer: protektor kot tudi posebni zaščitni kalup sedeža sta namreč snemljiva in tako v primeru poškodb zamenljiva z novima. To sedežu podaljša življenjsko dobo in poskrbi za njegovo brezhibnost.

Advance njegove prve dostave načrtuje v drugi polovici avgusta, ko bo v enaki barvni kombinaciji na voljo tudi Bipro 3. 

Podrobnosti o sedežu najdete na tej povezavi, kjer ga lahko tudi naročite. Za dodatne informacije nam pišite, še preprosteje pa bo če nas pokličete.  

 

Arhiv novic
Share
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se